13 januari 2014

Lisas lisa: Hepp! Dagens tv-tips

Vi har ju ingen teve och har ingen haft heller sen jag flyttade hemifrån för ganska exakt tio år sedan. Har aldrig saknat en och tycker det är hemskt skönt att slippa slö-tittandet där man bara fastnar framför teven planlöst flippande mellan olika kanaler. Det är tillräckligt illa att jag har det beteendet framför datorn...

Men visst tittar vi på "teve" ändå, bara inte den traditionella varianten. Datorn funkar ju till det mesta. Tidigare såg vi mycket filmer, men nu blir det mest ett serieavsnitt efter att dottern somnat, mer än så hinner vi inte med. En del streamade teveprogram blir det också, men när man vant sig vid nerladdade serieavsnitt så stör man sig så förbaskat mycket på den jäkla reklamen som kommer och avbryter hela tiden!

Just nu ser vi sista säsongen av Breaking Bad, och visst är det en bra och nyskapande serie men inte har vi riktigt fastnat för den ändå. Vi brukar föredra polis/kriminalserier, NCIS, Castle och Bones är väl de vi har sett mest av. Också Arrow var riktigt bra. Men några riktigt bra tips har jag nog inte, snarare funderar vi själva på var vi ska börja se på nu när Breaking Bad strax är slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar