16 maj 2014

Se upp i backen

...för numera går det undan när fröken susar fram! Lätt bästa inköpet vi gjort hittills, fina lilla Puky-cykeln!


Igår kväll gjorde hela familjen en tur på cykel till andra sidan stan, Alleria cyklade själv en del av vägen och när hon blev trött eller vägen var för jobbig med uppförsbackar och löst grus, så fick hon sitta i cykelsitsen medan pappan enkelt tog Pukyn på sin cykel! Så smidigt!


2 kommentarer:

  1. Jepp, håller så med dig. Vi har alla tre storlekarna av Puky sparkcykeln och de är helt klart de bästa vi köpt. Nu cyklar dottern (snart 4 år) mest på vanlig 16 tum cykel. När hon blev 3 år och 2 mån började hon cykla på 12 tums cykel utan stödhjul och det är nog bara pga att hon fått så bra balans med pukyn :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kul att höra, det är lite det jag hoppas på - att hon nästa år som fyraåring ska vara mogen för en vanlig liten cykel utan stödhjul. Vår dotter är inte så motoriskt framåt och vi märker verkligen hur enormt mycket hennes balans utvecklats med Pukyn, som en bonus får hon också självförtroende när hon märker att hon kan åka jättefort själv utan att någon behöver hjälpa till eller putta på (som det ju är med svårtrampade trehjulingar t.ex.).

      Radera