7 juli 2014

Evenemangshelgen

Helgen bjöd på riktigt strålande väder och det gjorde underverk för humöret :) Vi var knappt hemma alls på hela helgen faktiskt - lördagen spenderades i Kronoby och vi hann med en sväng på Krombidan också. Riktigt mycket folk ute och många roliga aktiviteter men jag hade inte med kameran så det blev inte så många foton. Alleria åkte karusell och sen stötte vi på en bekant som skulle delta i rc-racing, A hade nog gärna velat ha en sån fin radiostyrd bil...



På söndagen var det som vanligt (alltid första helgen i juli!) dags för Grisselödagen! Jag behövde inte hjälpa till så mycket i år, vädret var helt toppenbra så inga tält behövdes sättas upp och det innebär mindre jobb för alla... Laxsoppan var som vanligt fantastiskt god och kön ringlade sig lång som vanligt. Lite mindre program var det tyvärr i år, men folk minglade runt och var glada ändå. Alleria var glad över hopptältet, ända tills de större barnen hoppade för våldsamt så hon föll ur och slog sig i huvudet :/ Sen ville hon förstås inte hoppa mera..




Vi passade på att göra lite reklam för Dalbo Must och delade ut info och gratis smakprov av vår goda must till alla som ville ha :) Hoppas folk förstår att ta vara på sina trädgårdsäpplen och komma med dem till oss i höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar